Premiere The Social Network

lezing-voor-luxor-2Social Media 

Steeds meer bedrijven en personen gaan social media gebruiken als communicatie en marketing instrument. Inmiddels zijn er al veel “zogenaamde specialisten” die social media zich eigen hebben gemaakt, studie ernaar gedaan hebben en weten wat de mogelijkheden zoal zijn.

Margot Bosch van Embush gaat in haar presentatie in op de reële mogelijkheden wat social media te bieden heeft en hoe de hype het beste naar praktijk ingevuld kan worden. 

Onderdeel van het programma is de film The Social Network. Deze film is deze week al gestart in LUXOR Theater en is een groot succes. Ook in Amerika trekt deze film volle zalen en spreken mensen er dagelijks over. De film gaat over het eerste jaar van Facebook, met Mark Zuckerberg als Harvard student en computerprogrammeringsgenie, die werkt aan een nieuw idee. Een wereldwijd sociaal netwerk en een revolutie in communicatie, nog geen zes jaar en 500 miljoen vrienden is Mark Zuckerberg de jongste miljardair in de geschiedenis… maar voor deze ondernemer, heeft succes zowel persoonlijke als juridische complicaties.

Wegens groots succes gaan MKB Deventer en Luxor Theater op donderdag 4 november een extra zaal erbij plannen voor de Social Networks Business Party voor bedrijven. Om 19.00 uur start The Social Networks Business Party voor bedrijven uit de regio Deventer. Het programma start met een inleiding/presentatie over social media verzorgt door Margot Bosch, expert op gebied social media en online marketing. Vervolgens wordt om 20.00 uur de film Social Networks aangeboden en tot slot is er een netwerkborrel.

Bron: Deventer Centraal