Rennen voor SOS Kinderdorpen: 9.850 km!

go-brasil-margot-boschDe afstand van Nederland naar Brazilie lopen is ons doel: 9.850 km. We willen graag binnen 1,5 jaar virtueel naar het nieuwe SOS kinderdorp lopen/rennen. De gelopen kilometers laten we sponsoren en zo halen we een mooi bedrag binnen voor Vrouwen Bouwen, SOS Kinderdorpen.
Het is ons gelukt!!! We hebben op 30 december, samen met 10 andere enthousiastelingen de laatste 100km voor Vrouwen Bouwen voor SOS Kinderdorpen gelopen. Deze laatste km’s werden gelopen in tijdens de Brink tot Brinkloop (Deventer naar Bathmen).
We willen heel graag alle lieve renners van de afgelopen maanden/1,5 jaar erg bedanken voor alle km’s die zij al die tijd steeds voor ons hebben bijgehouden.  En ons deze trouw hebben toegestuurd elke maand. Ook willen wij hen bedanken voor de tijd en moeite die zij hebben gestoken in hun zoektocht naar sponsoring! We willen ook alle sponsoren bedanken. We hebben dankzij jullie allen een heel mooi bedrag van ongeveer 5.000 Euro voor ons SOS kinderdorp in Sao Bernardo, Brazilie bijeengebracht. Super!