Vrouwen Bouwen 10 jaar!

IMG_9380Vrouwen Bouwen voor SOS Kinderdorpen, bestaat 10 jaar! En dit werd gevierd op 17 november. Samen met 8 andere actieve en enthousiaste vrouwen organiseerde Margot het Lustrumfeest in Naarden. Een prachtig fundraising-event, met indrukwekkende verhalen van Annemarie van Gaal en Sander van Hoorn; mooie optredens van Karel Craaijenhof en Leoni Jansen; een geweldige preformance van Martin Garrix en Ahmad Youdeh. Een veiling met geweldige stukken en een afsluitende paddel raise. In totaal hebben we bijna 250.000 Euro binnengebracht tijdens deze avond! Een geweldige opbrengst, welke voor 100% ten goede komt aan allerlei onderwijsondersteunende programma’s voor Syrische jongeren in vluchtelingenkampen in Libanon. Met dit bedrag hebben we ongeveer 350 jongeren kunnen helpen! Zo mooi! Onze dank is zo groot!

Vrouwen Bouwen voor SOS Kinderdorpen.