Meerdere links gebruiken binnen Instagram!

Vind jij het soms ook zo lastig om Instagram zakelijk in te zetten, omdat je geen linkjes bij de posts kan opnemen en ook maar één linkje in de bio kan plaatsen? Is het daardoor niet mogelijk om lezers (potentiële klanten) van je instagram posts  direct naar een specifieke pagina binnen jouw website te leiden? Een pagina die je juist op dat moment door die instagram post wilde belichten?

Dan heb ik een handige tool voor je gevonden: Linktree. Met Linktree maak je een persoonlijke pagina aan met links naar verschillende onderdelen van jouw website. Vanaf je bio van instagram link je naar Linktree pagina, welke alle interessante links bevat voor de bezoekers van jouw instagram account/lezers van jouw posts. Via één van de weergegeven doorklik mogelijkheden worden zij direct naar de beoogde pagina binnen jouw website geleid.  Yeah! Dit is toch wat we allemaal willen?!

Hoe werkt het precies?

  1. meld je aan bij Linktr.ee, door middel van je Instagram account
  2. Linktr.ee maakt een link voor je aan, deze plak je in de bio van je Instagram account (bijvoorbeeld: https://linktr.ee/crochbot)
  3. maak nu de links naar de pagina’s binnen jouw website aan en geef elke link een mooie naam als herkenning voor de gebruiker
  4. klaar!

 

Je kunt de volgorde van de links voortdurend aanpassen en ook een aantrekkelijk of een duidelijke naam voor een link maken (marketing technisch zijn deze twee zaken onmisbaar). Ook kun je zien hoe vaak op de link is geklikt. Hoe geweldig is dit? Ik kan intussen niet meer zonder deze Linkt.ree

Attachments