Blij met nieuwe opdracht: CPNB

Sinds half augustus ben ik werkzaam bij een nieuwe opdrachtgever, nl Stichting CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek). Een enorm dynamisch team met veel super leuke campagnes, ter bevordering van het Nederlandse boek en de leesbevordering in breedte zin van het woord.

Ik werk zelf als marketeer binnen de campagnes van Nederland Leest 2018, Nederland Leest 2019, Poezieweek 2019 (Nederland en Vlaanderen) en de 4 en 5 mei campagne (samen met het 4 en 5 mei comité). Ook allerlei (marketing)werkzaamheden bij de uitreiking van het Gouden Penseel, Gouden Griffel en het Kinderboekenbal.

Erg interessant, afwisselend, dynamisch en leerzaam. Tof dat ik deze functie tot half januari mag uitvoeren.

Meer weten over Nederland Leest 2018? Kijk op de campagnewebsite!