Perfect social post beeldmateriaal: Adobe spark

Worstel jij soms ook met het maken van mooie sociale posts? Posts die een professionele en aantrekkelijke uitstraling hebben? En waar je geen grafische kennis voor hoeft te hebben? En niet precies alle verschillende social post afmetingen uit je hoofd te hoeft te kennen?

Adobe Spark kwam voor mij als een geschenk uit de hemel.

  • kant en klare templates voor veel verschillende social media posts, ook social ads
  • kant en klare templates voor social headers
  • kant en klare templates die je nog weer geheel aan je wensen kunt aanpassen
  • gratis afbeeldingen en icoontjes
  • makkelijk te dupliceren om een reeks van posts te maken
  • online opslaan

Het enige nadeel van de gratis versie is het Adobe Spark logo in je post. Wil je dit niet, dan kun je altijd een betaalde versie aanschaffen. De kosten van het basispakket zijn niet hoog en zijn zo terug verdiend.