En we gaan nog weer verder bij de CPNB!

Wat heb ik toch geweldig leuk werk bij de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek! Vier dagen per week in een prachtig pand van 5 etages aan de Herengracht in Amsterdam gevuld met boeken, boeken en nog eens boeken! Bij een organisatie die de hele dag werkt met het boek en de bevordering van het lezen. In een functie waarin ik alles mag doen wat ik heel eg leuk vind: het organiseren van overlegstructuren, campagneplannen en strategische kaders vormgeven, verdienmodellen bedenken, begrotingen verbeteren en planningen maken, alles met betrekking tot de leesbevorderingscampagnes. En wat het nog leuker maakt is het klaarstomen van projectleiders, die na mijn vertrek zelfstandig aan de slag gaan. Een geweldig leuke en uitdagende opdracht!

Maar de tijd gaat snel: al weer 5 maanden op deze plek (na ook al 5 maanden als marketeer), en al diep in de laatste maand. Hoe kan ik me mezelf onmisbaar maken? LOL