Nominatie Beste Bibliothecaris Nederland

margot-bosch-tourrally-1Eindelijk is het dan zover: Er kan worden gestemd! In februari werd ik gebeld door het BibliotheekBlad. Ik was blijkbaar door een groot aantal collega’s en mensen uit de Bibliotheek branche genomineerd voor de titel Beste Bibliothecaris van Nederlands. Ik was heel verbaasd en blij verrast. Ik ben natuurlijk geen bibliothecaris in de puurste zin van het woord. Maar ik ben natuurlijk wel een virtuele bibliothecaris en om in mijn vakjargon te blijven: een bibliothecaris 2.0, de bibliothecaris van de toekomst.

De andere twee genomineerden zijn sterke mannen in hun vak en zeer geduchte ‘tegenstanders’. Er kan vanaf 1 tot en met 30 oktober worden gestemd! Een stem op zou ik heel erg waarderen. Wil je meer weten of mij, de twee mannen of de verkiezingen?

Leave a Reply